Teisipäeval osalesid Harjumaa koolide 1.-3. klasside poisid ja tüdrukud Rimi koolijalka turniiril. EJL jalgpallihallis peetud poiste turniiril võttis üksteiselt mõõtu 13 võistkonda, tüdrukute võistkondi oli mängimas 4.

Poiste võidukarika sai oma valdusesse Jüri Gümnaasiumi esindus, teiseks jäi Kuusalu Keskkool ja kolmanda koha said Peetri Lasteaed-Põhikooli poisid.
Veel osalesid poiste arvestuses Maardu Gümnaasium, Randvere Kool, Tabasalu Kool, Saue Kool, Harkujärve Põhikool, Nissi Põhikool, Ruila Põhikool, Loo Keskkool, Kose Gümnaasium ja Järveküla Kool. Kokku osales 98 poissi.

Tüdrukute turniiri läbis kaotuseta Tabasalu Kool võites kaks mängu ja viigistas samuti kõigist mängudest punkte saanud Saue Kooli tüdrukutega. Viimased pidid siiski leppima teise kohaga, sest viigistasid veel ka kokkuvõttes kolmanda koha saanud Maardu Gümnaasiumiga. Neljanda koha sai Vaida Põhikooli esindus. Tüdrukuid oli kokku mängimas 34.

Kõik tulemused leiab siit

Poiste esikoha saanud Jüri Gümnaasiumi esindus. Pilt Katariina Peetson

Tüdrukute võidukarikas läks Tabasalu Koolile. Pilt Katariina Peetson

Suur pildigalerii SIIT

Eesti Koolispordi Liit ja Tallinna Haridusamet on varasemalt korraldanud koolidevahelisi võistlusi alates 7. klassist. EJLi eestvedamisel toimuvad käimasolevast õppeaastast Rimi koolijalka turniirid ka 1.–3. ja 4.–6. klasside poistele ja tüdrukutele.

Koolijalgpalli turniire toetavad Rimi, Corny, Sportland ja Nike.