Neljapäeval toimus EJL jalgpallihallis ja Nike Arenal Harjumaa koolide 4.-6 klasside tüdrukute ja poiste Rimi koolijalka turniir, kus osalesid 12 kooli võistkonnad.

Tüdrukute turniiril osales 4 võistkonda ning esikoha võitis Tabasalu Kooli esindus võites kaks mängu ja viigistades kolmanda koha saanud Jüri Gümnaasiumiga . Teisele kohale jäid Saue Kooli tüdrukud ja neljanda koha sai Randvere Kool. Kokku käis väljakul 36 tüdrukut.

Poiste 12 võistkonda mängisid kolmes nelja-liikmelises alagrupis. Grupivõitjad pääsesid heitlema peavõidule ning kõige kindlam oli finaalturniiril Järveküla Kooli esindus võites seal mõlemad mängud. Teise koha sai Jüri Gümnaasiumi, kes alistas 1:0 kolmanda kohaga leppima pidanud Saue Kooli.
Veel osalesid poiste turniiril Randvere Kool, Peetri Lasteaed-Põhikool, Tabasalu Kool,  Muraste Kool, Maardu Gümnaasium, Harkujärve Põhikool, Loo Keskkool, Kose Gümnaasium ja Ruila Põhikool. Kokku osales 114 poissi ja Muraste võistkonna eest mängisid ka 2 vaprat tüdrukut.

Kõik tulemused leiab siit

Tüdrukute esikoha võitnud Tabasalu Kooli esindus. Pilt Katariina Peetson

Poiste võidukarikas läks Järveküla Kooli. Pilt Katariina Peetson

Suur pildigalerii SIIT

Eesti Koolispordi Liit ja Tallinna Haridusamet on varasemalt korraldanud koolidevahelisi võistlusi alates 7. klassist. EJLi eestvedamisel toimuvad käimasolevast õppeaastast Rimi koolijalka turniirid ka 1.–3. ja 4.–6. klasside poistele ja tüdrukutele.

Koolijalgpalli turniire toetavad Rimi, Corny, Sportland ja Nike.