Kolmapäeval, 22. mail, mängiti Põlvas Lootospargis maakonna koolide jalgpallimeistrivõistlused 1.-3. ja 4.-6. klassidele. Turniiri viisid koostöös läbi Põlva Maakonna Spordiliit, Eesti Jalgpalli Liit ja Jalgpalliklubi Lootos.

Kokku osales 9 tüdrukute ja 12 poiste võistkonna koosseisus 57 tüdrukut ja 78 poissi.

Tüdrukute 1.-3. klasside arvestuses võitis esikoha Põlva Kooli esindus. Järgnesid Kanepi Gümnaasium ja Räpina Ühisgümaasium.

Algklasside poiste turniiril osales 5 võistkonda ja esikohale tuli Põlva Kooli II võistkond. Järgnesid Põlva Kool I, Kanepi Gümnaasium I, Räpina Ühisgümnaasium ja Kanepi Gümnaasium II.

4.-6. klasside tüdrukute väga tasavägisel turniiril sai kuue võistkonna arvestuses esikoha Põlva Kool. Teiseks jäi Räpina Ühisgümnaasiumi I võistkond ja kolmanda kohaga pidi leppima Kanepi Gümnaasiumi II võistkond. Veel osalesid Krootuse Põhikool, Kanepi Gümnaasium I ja Räpina Ühisgümnaasium II. 

Suurima osalusega turniir toimus 4.-6. klassi poistele, kus seitsme võistkonna konkurentsis püsis lõpuni alistamatu Räpina Ühisgümnaasium I võistkond. Teise ja kolmanda koha said Põlva Kooli I ja III võistkonnad. Veel osalesid Kanepi Gümnaasium, Räpina Ühisgümnaasiumi II, Põlva Kooli II ja Ahja Kooli võistkonnad.

Kõik tulemused SIIT

1.-3. klasside tüdrukud pärast autasustamist. Jagne Roodes (fclootos.ee)

1.-3. klasside poisid. Jagne Roodes (fclootos.ee)

4.-6. klasside tüdrukud. Jagne Roodes (fclootos.ee)

4.-6. klasside poisid. Jagne Roodes (fclootos.ee)


Koolijalgpalli turniire toetavad Rimi, Corny ja Sportland.